PRAVILA I USLOVI TAKMIČENJA “Zavrti 6 za laptop”:

POBJEDNIK
ID-8683

  • Promotivna akcija – takmičenje “Zavrti 6 za laptop” važi za sve registrovane korisnike koji imaju otvoren nalog u SBbetu.
  • Ovo takmičenje važi od 19.05.2021 i trajaće do 31.05.2021 u 23:59 ili dok Organizator blagovremeno ne najavi završetak istog. Takmičenje se odnosi na tikete odigrane u toku zadatog vremenskog perioda, isključivo na ‘Lucky Six’ kladjenju isključivo na sajtu sbbet.me
  • U konkurenciju za nagradu ulaze svi gubitni tiketi sa minimalnom pojedinačnom uplatom od 0.50e, a koji sadrže isključivo opklade na brojeve i boje. Tiketi sa specijalnim opkladama (broj u prvih 5, boja prve kuglice, prvi broj par/nepar, prvi broj zbir, par/nepar prvih 5, zbir prvih 5) se ne uzimaju u obzir za učešće u ovom takmičenju. Sistemski tiketi se računaju kao jedan uplaćeni tiket.
  • Pobjednik je igrač koji na kraju promocije bude imao najviše gubitnih tiketa.
  • U slučaju da dva ili više učesnika ispunjavaju ovaj uslov, nagrada Laptop će biti dodijeljena učesniku koji ima najveću novčanu vrijednost ukupne uplate za zadati period.
  • Učesnik samim učešćem prihvata Pravila korištenja i Pravila igre istaknuta na promo strani www.online.sbbet.me. Dobitnik u ovom takmičenju je saglasan da Organizator može koristiti njegovo korisničko ime, ime, prezime ili inicijale u daljem oglašavanju.
  • U slučaju da jedna osoba koristi više korisničkih naloga, dupli nalozi će biti zatvoreni i sva sredstva na tim nalozima će biti oduzeta. U obzir će se uzimati IP adrese, kućanske adrese, email adrese, bankarske kartice, kao i korisnički nalozi na skrill-u i neteller-u. SBbet zadržava pravo da promijeni uslove, ukine ili na bilo koji drugi način izmijeni takmičenje, ukoliko primjeti da učesnici koriste nedozvoljene mjere, strategije ili na bilo koji način zloupotrebljavaju sistem. SBbet zadržava pravo da ukine ovu promotivnu akciju korisnicima za koje se ustanovi da ne ispunjavaju uslove učešća u igri, narušavaju integritet promocije ili se ne pridržavaju odredbi ovih i drugih uslova korištenja, kao i ‘Pravilnika klađenja putem interneta i drugih telekomunikacionih sredstava’ i to bez prethodnog obavještavanja korisnika. SBbet zadržava pravo da korisnicima za koje se utvrdi da zloupotrebljavaju promotivnu akciju naplati administrativnu kaznu u iznosu do visine dodijeljenog bonusa i eventualnih naknadno dobijenih sredstava proisteklih od osvojenog bonusa.
  • Sva ostala SBbet Pravila i Uslovi korištenja važe uporedo sa ovim Uslovima korištenja promotivne akcije “Zavrti 6 za laptop”