Za Najbolji početak Evropskog Prvenstva u fudbalu pobrinula se vaša omiljena kladionica!

U periodu trajanja turnira, svake sedmice imaš priliku da osvojiš 2020 eura BONUSA!

Sve što je potrebno da uradiš jeste da u toku jednog ciklusa imaš pogođenu kvotu 2020 ili najbližu toj kvoti!

 

Minimalna Uplata 1 euro

 

POBJEDNIK I CIKLUSA

POGODJENA KVOTA 1.000

UPLATNO MJESTO HERCEG NOVI 10

POBJEDNIK II CIKLUSA

POGODJENA KVOTA 788

UPLATNO MJESTO PODGORICA 13

 

PRAVILA TAKMIČENJA “EURO PRATI KVOTU UHVATI”

 Član 1

Sporting Group doo, Budva (u daljem tekstu Organizator) organizuje takmičenje “EURO PRATI KVOTU UHVATI”. Takmičenje koje je predmet ovih pravila ne smatra se igrom na sreću, s obzirom da učesnici ne plaćaju nikakvu posebnu naknadu za učešće u takmičenju

Član 2

Takmičenje se održava u periodu 11.06. 00:01 – do 11.07.2021 23:59.

Član 3

U takmičenju učestvuju, po automatizmu, svi učesnici u klađenju koji su tikete uplatili na SBbet uplatnim mjestima ili putem interneta na sajtu www.sbbet.me (u daljem tekstu Učesnik)

Pobjednik takmičenja je Učesnik koji ima pogođenu kvotu 2020 ili najbližu toj kvoti.

Takmičenje se održava u 4 cikusa i to:

11.06 – 18.06 – I Ciklus

19. 06 – 25.06 – II Ciklus

26. 06 – 02. 07 – III Ciklus

03.07. – 11. 07 – IV Ciklus

U slučaju da dva ili više Učesnika ima tiket sa istom pogođenom kvotom, za pobjednika će se proglasiti onaj Učesnik koji je vremenski prvi uplatio tiket (otkucan u bazi podataka Organizatora)

Takmičenje se odnosi na tikete isključivo iz ponude Sportskog klađenja; Sportsko klađenje uključuje Standardno klađenje, Uživo klađenje, kao i Mix Bet klađenje (Standardno+Uživo). Uplatni tiketi na brojeve, razne virtuelne igre kao trke pasa, konja i slično ne ispunjavaju uslov.

Uslov za učestvovanje u takmičenju ne ispunjavaju sistemski tiketi, kao ni tiketi sa dvoznacima i troznacima.

Minimalna uplata 1 euro.

Početak odigravanja posljednjeg sportskog događaja mora biti do 18.06.2021- I Ciklus, 25.06 – II Ciklus, 02.07.- III Ciklus, 11.07. – IV Ciklus u 23:59.

Mečevi moraju biti završeni do 19.06 u 23 i 59h – I Ciklus, 26.06 u 23 i 59h – II Ciklus, 03.07  u 23 i 59h – III Ciklus i 12.07 u 23 i 59h – IV Ciklus, u suprotnom se taj događaj ne uzima u obzir prilikom obračuna broja tiketa i ukupne uplate. Tiket mora biti uplaćen u predviđenom roku trajanja takmičenja i imati događaje koji ne počinju nakon ovim pravilima zadatog poslednjeg termina dogadjaja.

Ukoliko se klađenje na neki sportski događaj poništi iz bilo kog razloga, a u skladu sa Pravilnikom za klađenje izdatim od strane Organizatora, ishod tog događaja se ne uzima za važeći prilikom obračuna broja parova i kvote na tiketu.

Član 4

Obavještenje o trenutnim rezultatima takmičenja, odnosno igračima koji ispunjavaju uslove iz člana 3. će biti istaknuti na sajtu Organizatora, dok će na kraju takmičenja rezultati biti vidno istaknuti i na samim uplatnim mjestima.

Član 5

Organizator dodjeljuje sledeću nagradu najuspješnijem Učesniku, i to: 2020 EUR BONUSA pobjedniku svakog ciklusa.

Dobijena bonus sredstva je potrebno odigrati u visini 3x osvojenog bonusa.

Bonus sredstva je potrebno odigrati na tiket/tiketima sa minimalnom kvotom 1.5.

Konačnu listu najuspješnijih Učesnika Organizator će objaviti 20.06, 27.06, 4.07 i 13.7 na internet sajtu Organizatora i na uplatnim mjestima. Nagrada se dodjeljuje po završenom takmičenju. Korisničko ime dobitnika će zvanično biti objavljeno na stranici www.sbbet.me

Učesnik učešćem prihvata Pravila korištenja i Pravila igre istaknuta na sajtu organizatora www.sbbet.me Dozvoljena je jedna nagrada po osobi, domaćinstvu, fizičkoj i IP adresi, kao i uređaju. Organizator zadržava pravo da promijeni uslove, ukine ili na bilo koji drugi način izmijeni Takmičenje, ukoliko primjeti da Učesnici koriste nedozvoljene mjere, strategije ili na bilo koji način zloupotrebljavaju sistem.

Datum i mjesto dodjeljivanja glavnih nagrada će biti objavljen na uplatnim mjestima i na internet sajtu Organizatora. Pobjednici takmičenja ne mogu mijenjati nagrade za novac niti bilo koju drugu nagradu. Pobjednici takmičenja su dužni prilikom preuzimanja nagrada dati svoje lične podatke Organizatoru i dati na uvid ličnu kartu ili pasoš, kao i potpisati potvrdu o prijemu nagrade. Pobjednici takmičenja daju Organizatoru saglasnost i pravo da Organizator ili agencija koju je Organizator angažovao, u svrhu promocije takmičenja, može koristiti njihove lične podatke: ime i prezime, korisničko ime, sliku, kao i audio, foto ili video materijal, bez prava na naknadu i bez vremenskog i teritorijalnog ograničenja ili ograničenja u broju korištenja.

Ova pravila takmičenja se objavljuju na internet sajtu www.sbbet.me i na uplatnim mjestima Organizatora te stupaju na snagu danom objavljivanja