UPLATI I IGRAJ 24/7

Deponuj karticom na svoj online nalog i osvoji vrijedne nagrade!

Pravila takmičenja “Karticom Do Pobjede”

Sporting Group doo, Budva (u daljem tekstu Organizator) organizuje takmičenje “Karticom Do Pobjede”. Takmičenje koje je predmet ovih pravila ne smatra se igrom na sreću, s obzirom da učesnici ne plaćaju nikakvu posebnu naknadu za učešće u takmičenju.

Takmičenje se održava u periodu 10.07.2023. godine 00:01h do 24.07.2023. godine 23:59h

Kako da učestvuješ u promociji:

 • U takmičenju učestvuju, po automatizmu, svi korisnici koji deponuju novac na svoj SBbet nalog putem platnih kartica.
 • Pobjednik takmičenja je Učesnik koji ostvari najveću ukupnu uplatu na svom SBbet nalogu u periodu trajanja akcije.
 • U slučaju da dva ili više Učesnika imaju isti iznos uplate, za pobjednika će se proglasiti onaj koji ima veći broj uplata putem platnih kartica. Ukoliko budu dva ili više grača sa istim iznosom ukupne uplate, kao i brojem uplata, za pobjednika će se odrediti igrač koji je prvi uplatio depozit putem platnih kartic u periodu trajanja akcije.
 • Novac od uplate mora biti iskorišten za odigravanje na sajtu sbbet.me

NAGRADE

Pobjednik SBbet takmičenja “Karticom Do Pobjede” postaće vlasnik Pametnog sata, a ostali učesnici osvojiće sledeće nagrade, u odnosu na zauzetu poziciju:

2. mjesto: 50€ FREEBET
3. mjesto: 30€ FREEBET
4-10. mjesto: 10€ FREEBET

Obavještenje o trenutnim rezultatima takmičenja, a koji ispunjavaju uslove će biti istaknuti na sajtu Organizatora.

Ostala pravila i uslovi:

 • Organizator dodjeljuje sledeću nagradu najuspješnijem Učesniku, i to: – I nagrada: SMARTWATCH.
 • Konačnog pobjednika Organizator će objaviti 25.07.2023 na internet sajtu Organizatora i na uplatnim mjestima. Nagrada se dodjeljuje po završenom takmičenju. ID Korisnika, zvanično će biti objavljen na stranici www.online.sbbet.me najkasnije u 15h.
 • Učesnik učešćem prihvata Pravila korištenja i Pravila igre istaknuta na sajtu organizatora www.sbbet.me.
 • Organizator zadržava pravo da promijeni uslove, ukine ili na bilo koji drugi način izmijeni Takmičenje, ukoliko primjeti da Učesnici koriste nedozvoljene mjere, strategije ili na bilo koji način zloupotrebljavaju sistem.
 • Datum i mjesto dodjeljivanja nagrade će biti objavljen na uplatnim mjestima i na internet sajtu Organizatora.
 • Pobjednik takmičenja ne može mijenjati nagrade za novac niti bilo koju drugu nagradu. Pobjednik takmičenja je dužan prilikom preuzimanja nagrada dati svoje lične podatke Organizatoru i dati na uvid ličnu kartu ili pasoš, kao i potpisati potvrdu o prijemu nagrade. Pobjednik takmičenja daje Organizatoru saglasnost i pravo da Organizator ili agencija koju je Organizator angažovao, u svrhu promocije takmičenja, može koristiti njihove lične podatke: ime i prezime, korisničko ime, sliku, kao i audio, foto ili video materijal, bez prava na naknadu i bez vremenskog i teritorijalnog ograničenja ili ograničenja u broju korištenja.
 • Ova pravila takmičenja se objavljuju na internet sajtu www.sbbet.me i na uplatnim mjestima Organizatora te stupaju na snagu danom objavljivanja.