Sporting Group doo, Budva (u daljem tekstu Organizator) organizuje takmičenje “Osvoji Motor”. Takmičenje koje je predmet ovih pravila ne smatra se igrom na sreću, s obzirom da učesnici ne plaćaju nikakvu posebnu naknadu za učešće u takmičenju.

 

Period trajanja promocije

Takmičenje se održava u periodu 20.11.2022 00:01 do 18.12.2022 23:59.

 

Pravila i uslovi

U takmičenju učestvuju, po automatizmu, svi učesnici u klađenju koji su tikete za klađenje uplatili na uplatnim mjestima (u daljem tekstu Učesnik).

Pobjednik takmičenja je jedan Učesnik koji ima najveću kvotu, tj. ukupan koeficijent na pogođenim parovima tiketa, uz uslov samo jednog promašenog para.

U slučaju da jedan Učesnik ima dva ili više identičnih tiketa sa istom kvotom, za takmičenje će se uzimati u obzir samo jedan tiket. U slučaju da dva ili više Učesnika imaju istu kvotu pogođenih parova, za pobjednika se određuje Učesnik koji je vremenski prvi uplatio tiket (otkucan u bazi podataka Organizatora).

Takmičenje se odnosi na tikete isključivo iz ponude Sportskog klađenja; Sportsko klađenje uključuje Standardno klađenje, Uživo klađenje, kao i Mix klađenje (Standardno+Uživo).

Uplatni tiketi na brojeve, cash out tiketi, razne virtuelne igre kao trke pasa, konja i slično ne ispunjavaju uslov. Uslov za učestvovanje u takmičenju ne ispunjavaju sistemski tiketi, kao ni tiketi sa dvoznacima i troznacima.

Početak odigravanja posljednjeg sportskog događaja mora biti do 18.12.2022 u 23:59 i meč mora biti završen do 19.12.2022 u 12h u suprotnom se taj događaj ne uzima u obzir prilikom obračuna broja parova i ukupne kvote.

Tiket mora biti uplaćen u predviđenom roku trajanja takmičenja i imati događaje koji ne počinju nakon ovim pravilima zadatog poslednjeg termina događaja.

Ukoliko se klađenje na neki sportski događaj poništi iz bilo kog razloga, a u skladu sa Pravilnikom za klađenje izdatim od strane Organizatora, ishod tog događaja se ne uzima za važeći prilikom obračuna broja parova i ukupne kvote.

 

Rezultati takmičenja i proglašenje pobjednika

Obavještenje o trenutnim rezultatima takmičenja, odnosno trenutno najuspješnijim tiketima koji imaju najveću kvotu pogođenih događaja, a koji ispunjavaju uslove iz člana 3. će biti istaknuti na sajtu Organizatora kao i na samim uplatnim mjestima.

Pobjednika takmičenja, šifru uplatnog tiketa, broj parova i ukupnu pogođenu kvotu, Organizator će objaviti 20.12.2022 na internet sajtu Organizatora i na uplatnim mjestima.

Nagrada SYM MOTOR se dodjeljuje po završenom takmičenju.

Pobjednički tiket kao i naziv poslovnice u kojoj je tiket uplaćen i fotografija tiketa će zvanično biti objavljeni na stranici www.promo.sbbet.me kao i na uplatnim mjestima najkasnije u 15h.

Datum i mjesto dodjeljivanja nagrade će biti objavljen na uplatnim mjestima i na internet sajtu Organizatora.

  • Pobjednik takmičenja ne može mijenjati nagradu za novac niti bilo koju drugu nagradu.
  • Pobjednik takmičenja je dužan prilikom preuzimanja nagrada dati svoje lične podatke Organizatoru i dati na uvid ličnu kartu ili pasoš, kao i potpisati potvrdu o prijemu nagrade.
  • Pobjednik takmičenja daje Organizatoru saglasnost i pravo da Organizator ili agencija koju je Organizator angažovao, u svrhu promocije takmičenja, može koristiti njihove lične podatke: ime i prezime, korisničko ime, sliku, kao i audio, foto ili video materijal, bez prava na naknadu i bez vremenskog i teritorijalnog ograničenja ili ograničenja u broju korištenja.
  • Ova pravila takmičenja se objavljuju na internet sajtu www.sbbet.me i na uplatnim mjestima Organizatora te stupaju na snagu danom objavljivanja.

Učesnik učešćem prihvata Pravila korištenja i Pravila igre istaknuta na sajtu organizatora www.sbbet.me

Organizator zadržava pravo da promijeni uslove, ukine ili na bilo koji drugi način izmijeni Takmičenje, ukoliko primjeti da Učesnici koriste nedozvoljene mjere, strategije ili na bilo koji način zloupotrebljavaju sistem.